Dagarrangement Zeilen & De Stormruiter

U begint de dag in het Hotel-restaurant De Oorsprong, een voormalige stoeterij. Hier leert u over de geschiedenis van De Oorsprong en het Friese Paard. Na een heerlijke Friese lunch vertrekt u naar de oude haven van Langweer voor een middag praamzeilen. Na het aanmeren in de haven is het tijd voor een borrel & snack in Hotel Hampshire gevolgd door een Bildts driegangen diner met lokale producten, om alvast in de sfeer te komen. We sluiten de dag af in het WTC Expo, waar u kunt genieten van hét theaterspektakel De Stormruiter. U wordt weer teruggebracht bij Hotel Hampshire voor een overnachting en ontbijt.
> Meer info over dit arrangement 

Dagarrangement Mennen & De Stormruiter

U begint de dag in het Hotel-restaurant De Oorsprong, een voormalige stoeterij. Hier leert u over de geschiedenis van De Oorsprong en het Friese Paard. Na een typisch Friese lunch staan er marathonwagens klaar om de omgeving van de Vegelinbossen te ontdekken. Bij terugkomst wacht er een typisch Bildts diner in de oude stallen van de stoeterij. Om vervolgens in Bildste sferen de spectaculaire voorstelling De Stormruiter bij te wonen. Tot slot overnacht u in het Hotel De Oorsprong en staat er de volgende dag een ontbijt klaar.

> Meer info over dit arrangement 

Dagarrangement Golfen & De Stormruiter

U begint de dag in de voormalige stoeterij De Oorsprong. een voormalige stoeterij. Hier leert u over de geschiedenis van De Oorsprong en het Friese Paard. Bij restaurant Magnolia’s op de Golfbaan van St. Nicolaasga staat een Friese lunch klaar. Vervolgens is er volop tijd om te golfen op de golfbaan van Burggolf. Voor starters is er de mogelijkheid tot een golfclinic. Voor het diner strijken we neer in Hotel Hampshire, waar we vooraf een borrel & snack nuttigen. Om alvast in de juiste sfeer te komen staat er een Bildts driegangen diner klaar. Aansluitend gaan we naar het WTC Expo voor de prachtige voorstelling van De Stormruiter. In het Hampshire Hotel is tot slot de overnachting en het ontbijt.
> Meer info over dit arrangement 

Driedaags Premium Arrangement

Dag 1: (voor de internationale gasten) Aankomst op Schiphol en vervoer per VIP-bus naar Friesland. U wordt ontvangen bij de oude stoeterij De Oorsprong. Na een historische vertelling over oorsprong van het Friese Paard vertrekken we naar het Koninklijk Fries Paarden Stamboek in Drachten. Na een bezoek aan Landgoed Lauswolt waar u ’s avonds zult overnachten wordt er gedineerd in het restaurant De Heeren van Harinxma, een van de restaurants in Friesland met een Michelinster.
Dag 2: Na een overnachting en ontbijt in Landgoed Lauswolt vertrekken we naar de Stoeterij het SwaertePaert waar een minimarathon met meerdere aanspanningen gepland staat. Na een Friese lunch gaan we alvast sfeerproeven op het Bildt met de Seedykster-toer. Na een kort bezoek aan Lauswolt maken we ons klaar voor een diner in Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof waar u kunt genieten van een 5-gangen proeverij. ’s Avonds geniet u van het geweldige muziektheater De Stormruiter.
Dag 3: Na een heerlijk ontbijt is er de mogelijkheid om te golfen bij Golf & Country Club Lauswolt of te zeilen op de Alde Feanen. Als afsluiter lunchen we op een bijzondere locatie.
> Meer info over dit arrangement 

Exclusief KFPS arrangement (zesdaags)

Van 13 t/m 17 september is er een exclusief KFPS arrangement samengesteld waarbij u op een unieke manier de Friese cultuur en het Friese paard ervaart.
Dag 1: U wordt ontvangen bij het 4-sterren Hotel Tjaarda Oranjewoud. Hier kunt u bijkomen van uw reis.
Dag 2: Als VIP gaat u naar de Centrale Merriekeuring in Drachten. Afsluitend staat er een diner voor u klaar bij het hotel.
Dag 3: U bezoekt de Grande Finale van de Centrale Keuring in Drachten. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel en barbecue.
Dag 4: ’s Ochtends geniet u van de Friese wateren op een klassiek Fries jacht. Vervolgens gaan we naar het WTC Expo waar het theaterspektakel De Stormruiter plaatsvindt.
Dag 5: U bezoekt de befaamde export- en fokstallen van Henswoude. Hierna geniet u van een typisch Friese lunch en brengt u een bezoek aan Stal de Mersken van Age en Marieke Okkema. De rondleiding wordt afgesloten met een borrel met o.a. vers gerookte vis. Het diner is in het hotel.
Dag 6: Na het ontbijt keert een ieder huiswaarts.
> Meer info over dit arrangement