Voor de grootste productie van Culturele Hoofdstad 2018 De Stormruiter zijn we op zoek naar enthousiaste gastdames en gastheren. De Stormruiter is een grote theaterproductie en gaat over de strijd tegen het water en het ontstaan van het Friese paardenras. Samen met 100 Friese paarden vertellen Ellen ten Damme, Jelle de Jong en Annemaaike Bakker en andere topacteurs dit machtige verhaal. Dit spektakel gaat plaatsvinden in de maanden september en oktober 2018 in het WTC-EXPO te Leeuwarden.

Ga je graag met mensen om, maak je ze het graag naar de zin en zit hospitality in je bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken

De gastdames en gastheren verwelkomen iedere avond 4.500 bezoekers van De Stormruiter. Je beheert de garderobe, begeleidt de gasten van en naar de zaal, en je woont wisselend de voorstelling bij als publieksbegeleider in de zaal. Je taken rouleren, zodat je iedere avond op een andere plaats binnen de productie aan de slag gaat. Het is een pré als je het certificaat BHV hebt.

Periode

De werkzaamheden vinden plaats in de periode 6 september tot en met 7 oktober 2018, van woensdag t/m zondag. Je begint wisselend variërend van 16:00 uur of 18:30 uur tot 23:30 uur. Tijdens de voorstellingen op de zondagmiddag begin je om 13:00 tot 18:30 uur of mogelijk tot 20.30 uur. Er wordt een rooster gemaakt en hierbij houden wij rekening met je voorkeuren, want je hoeft niet iedere avond aanwezig te zijn (mag natuurlijk wel).

Vergoeding

Het betreft een vrijwilligersfunctie. Er is sprake van een vergoeding in de vorm van twee toegangskaarten voor de generale repetitie van De Stormruiter op woensdag 5 september 2018. Wij zorgen voor een fijne werkomgeving en een kijkje achter de schermen bij deze grote productie. Eten en drinken krijg je aangeboden, een gratis parkeerplek en een De Stormruiter outfit.

Vragen

Voor vragen o.i.d. kun je contact opnemen met Alie Falkena, vrijwilligerscoördinator De Stormruiter, via vrijwilligers@destormruiter.nl.

Aanmelden

Helaas is het niet meer mogelijk om u aan te melden wegens vele belangstelling. Er zijn inmiddels voldoende vrijwilligers die zich aangemeld hebben.

 

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Beleef hét theaterspektakel van Leeuwarden-Fryslân 2018!

Achter de schermen...